Jason Bouman & Band – Bloed, zweet en tranen

Als je je ogen dichtdoet dan is hij het gewoon… in 2013 won Jason Bouman het SBS6 televisieprogramma ‘Bloed, Zweet en Tranen’. Met het nummer ‘Kleine jongen’ van André Hazes zorgde hij ervoor dat de jury direct overtuigd was van zijn zangkwaliteiten.
Deze nieuwkomer is inmiddels een blijver. In maart 2014 bracht hij zijn album Zomaar Ineens uit. Na grote optredens in het Ziggo Dome, Gelredome en op pleinfeesten van AVROTROS, stond Jason in maart 2015 zelfs in Ahoy. Al twee generaties Hazes brengen met hun hits gezelligheid en verbroedering teweeg. Als de zevenkoppige band de Vlieger of Zij Gelooft in mij inzet, gaat het dak eraf. En wedden dat je heel hard meezingt tijdens Leef?
Zeker is: dit wordt een gigantisch meezingfestijn! Alleen meedeinen mag uiteraard ook. Dit seizoen toert Jason met zijn band door Nederland om de zalen op hun kop te zetten met de liedjes van twee generaties Hazes in ‘Bloed, Zweet & Tranen’.

Let op! Dit concert is een sta-concert in onze theaterzaal.

Kaartverkoop via de website

Informatie

Datum: 17 januari 2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

Programma

Aanvang: 20.30 uur
Entree: € 17,50 (exclusief drankje)

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk