Joris Linssen & Caramba – Raak

In verband met de maatregelen rondom het Corona is deze voorstelling verplaatst van 20 maart naar 14 mei 2020. Uw tickets blijven geldig. Mocht u verhinderd zijn neem dan even contact met ons op via info@evertshuis.nl of telefonisch via 0172 – 618 484.

Laat je verrassen door het enthousiasme van zanger/tv-presentator Joris Linssen en zijn muzikale vrienden. Al meer dan tien jaar zetten ze elke theaterzaal op de kop. Raken en geraakt worden, daar draait alles om. En dat doen deze topmuzikanten vol overgave met hun opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang.
Een theaterconcert vol interactie, energie en ontroering. Recht in het hart: RAAK!

Kaartverkoop via de website

TIP! Boek vooraf een heerlijke THEATERHAP à € 16,50 p.p.

Informatie

Datum: 14 mei 2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

Programma

Aanvang: 20.30 uur
Entree: € 20,00 (inclusief drankje)

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk