Joshua Aaron – Reizigersverhalen

Reizigersverhalen is een unieke eenheid van muziek en verteltheater. Eigen composities van Joshua Aaron en intrigerende reisverhalen, verteld door Jessica Kaasschieter, worden afgewisseld of helemaal in elkaar verweven. Verhalen van Joshua zelf, maar ook van andere reizigers, die zijn pad kruisten. Ondersteund door een band én orkest vormt zich samen een dynamisch geheel dat de bezoeker mee op reis neemt.

Joshua Aaron is een 25-jarige componist en singer-songwriter uit Haarlem. Hij studeerde toetsen aan de popafdeling van het Codarts conservatorium in Rotterdam en in 2017 studeerde hij af met een spectaculaire theatershow, de basis voor Reizigersverhalen.

Kaartverkoop via de website

Muziek: Joshua Aaron
Verhalen: Joshua AaronMelanie Leeflang, Jessica KaasschieterBastiaan Brink en Floortje Dessing

Piano en zang: Joshua Aaron
Drums: Remon Hubert
Bas: Jaro Bellekom
Gitaar: Bas Phaff
Cello: Jascha Bordon
Violen: Nadine Dekker en Gera Kruithof

Informatie

Datum: 2 april 2020

Locatie:

Impressie

Programma

Aanvang: 20.30 uur
Entree: € 13,50 (exclusief drankje)

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk