Jubileumconcert De Boreftse Zangers

Het 12½ jarig bestaan wordt gevierd met een spetterend optreden vol zeemansliedjes en Nederlandstalige meezingers. Zingen maakt blij!

Het is een enthousiast gemengd zangkoor met 55 leden en ze zingen Shantyliederen, oude en nieuwe Nederlandse liedjes, meezingers. Met muzikale begeleiding van accordeonisten, een drummer en een bassist, onder leiding van een ervaren dirigent. Het koor repeteert elke vrijdagmiddag in de Ichthuskerk – Bodegraven.

Kijk hier voor meer informatie en het reserveren van tickets.

Informatie

Datum2 april 2023

Locatie: Bodegraven

Contactgegevens

  • Julianastraat
  • 2411 CV, Bodegraven
  • 0172 - 618 484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk