KAMERORKEST MIDDEN HOLLAND Een geweldig concert in het Evertshuis

Kamerorkest Midden Holland geeft vrijdag 14 juni een geweldig concert in het Evertshuis, Julianastraat 4 te Bodegraven.

We zijn een kamerorkest met enthousiaste gevorderde amateurs. We spelen muziek vanaf de late barok tot vroege romantiek en wagen ons zo nu en dan aan een modern werk.  Het orkest staat onder leiding van dirigent Sjoerd Haver.

Daarnaast willen wij in Midden Holland hét orkest worden dat plaats biedt aan gevorderde amateurs. Hierdoor kunnen wij een bijdrage leveren aan een hoog niveau van muziekcultuur, muziekeducatie en de beschikbaarheid van voldoende orkestplaatsen voor jonge muzikanten in de regio Midden-Holland.

Het programma is:

Dvorak            – Legends op.59    deel 1 – 3

Debussy          –  Childrens Corner deel 3 – 6

Pauze

Bizet                –  Symfonie nr. 1 in C Major

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Vrijdag 14 juni 2024 | 20.00 uur | zaal open om 19.30 uur | toegang gratis*

*Een donatie aan het eind van het concert is welkom

Informatie

Datum14 juni 2024

Locatie:

Impressie

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk