Kennis maken met kajakken

Open middag 25 mei 2024 tijd 14.00 uur.

Kajakken is een sport die geschikt is voor alle leeftijden en met zoveel inspanning is verbonden als je zelf wilt. Daarnaast is het een prachtige manier om te ontspannen, te genieten van de natuur en sociale contacten te onderhouden

Bij een open middag ga je samen met een groep belangstellenden kajakkers onder begeleiding van ervaren kajakkers na een korte introductie samen het water op. Er zijn geen kosten verbonden aan deze kennismaking. In verband met het beperkt aantal beschikbare boten is aanmelding van tevoren verplicht op [email protected].

Kijk voor meer informatie op de website.

Kajakvereniging De Goudse Peddel, Burgvlietkade 103, Gouda

 

 

 

Informatie

Datum16 mei 2024

Locatie:

Impressie

Kajakvereniging De Goudse Peddel

Contactgegevens

  • Burgvlietkade 103
  • Gouda
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk