Kerstactiviteit in De Oude Zustertuin

De Oude Zustertuin organiseert een Kerst-activiteit in het Speel- en dierenpark in Bodegraven. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom! Je kan gaan knutselen of meedoen aan een speurtocht. Er is drinken met iets lekkers erbij! De kosten zijn € 5,00 per kind.

Kijk voor meer informatie op de website.

Informatie

Datum16 december 2022

Locatie: Bodegraven

Impressie

Programma

16.00 - 19.00 uur

Contactgegevens

  • Overtocht 34
  • 2411 BV Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk