Kerstworkshops

Dit jaar organiseert Blooms weer gezellige kerstworkshops! 🎄

Op dinsdagavond 29 november, dinsdagavond 6 december (bijna vol!) en donderdagavond 8 december kun je lekker aan de slag. Samen maak je een mooi stuk waar je deze kerst thuis van kunt genieten.

We maken er met elkaar een gezellige avond van! ✨ Inloop:  18:45uur / start:  19:00uur. Je kan kiezen uit een hangend kerststuk aan een tak of een kerststuk in een mos schaal.

Op deze avonden verzorgt Blooms al je materialen en iets lekkers… ☕️🍪 De kosten van de workshop zijn:

– Kerststuk hangende tak €47,50,-

– Kerststuk in mos schaal € 42,50,-

Opgeven kan telefonisch, via de mail of loop gezellig even binnen 🎄

Staat jouw geschikte datum er niet bij? Neem dan even contact op. Met een groep van minimaal 8 personen kun je een privé workshop boeken.

Informatie

Datum06/12/2022 08/12/2022

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Blooms, Reeuwijk

Kerstworkshops

Contactgegevens

  • Van Staverenstraat 39
  • 2811 TL Reeuwijk
  • 0182 – 300349
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk