Kidsdisco in De Zon

De Kidsdisco is er elke laatste vrijdag van de maand voor alle basisschoolkinderen van 4 t/m 12 jaar. In een vertrouwde omgeving wordt er gezellig met elkaar gedanst, gezongen, gespeeld en plezier gemaakt.

De entree is € 2,00 per kind en hiervoor krijgen ze een zakje chips en limonade. De ouders zijn van harte welkom in de kleine bar om lekker bij te kletsen. Er zijn regelmatig leuke thema’s of gasten, hou de agenda dus in de gaten voor de laatste informatie.

JIJ KOMT TOCH OOK?

Kijk hier voor meer informatie.

Informatie

Datum28/10/2022

Locatie: Bodegraven

Contactgegevens

  • Eiber 130
  • 2411 LC Bodegraven
  • 0172 - 615233
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk