KINDERFEEST RAADHUISPLEIN

Dit jaar zal het Kinderfeest weer gehouden worden, kom jij ook?

Voor wie? Het Kinderfeest is voor alle kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 10 jaar. Iedereen is welkom kom dus samen met al vriendjes en vriendinnetje! De toegang is vrij.

Wat doen we? We gaan met elkaar zingen, spelletjes doen, luisteren naar een verhaal, kijken naar sketches en in kleine groepjes kletsen en knutselen. We maken er een feestje van! Voor meer info bekijk het programma op de website van Kinderfeest Bodegraven.

Waar is het? Op het Raadhuisplein, midden in Bodegraven.

Wanneer? Op woensdag 17, donderdag 18 en vrijdag 19 juli.

 

 

 

 

Informatie

Datum17 juli 2024

Locatie: Bodegraven

Impressie

Contactgegevens

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk