Koningsdag in Nieuwerbrug

Alle activiteiten worden gehouden op of bij het plein voor het Wierickehuis van 10:00 tot 20:00 uur.

We beginnen deze ochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur met een vrijmarkt. Van 12:00 tot 12:30 uur is de Brandweer uit Nieuwerbrug aanwezig met een demonstratie en activiteiten voor jong en oud. Van 12:30 tot 20:00 uur Muzikale middag met vele artiesten!

 

 

Informatie

Datum27 april 2024

Locatie: Nieuwerbrug

Impressie

Oranjevereniging Prinses Juliana, Nieuwerbrug aan den Rijn

Contactgegevens

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk