Koningsdag Waarder met als thema Jungle! – Afgelast

Het Koningsfeest zal gevierd worden op de maximalocatie  in Waarder. Het evenement wordt verzorgd door Oranjevereniging ‘Trouw Aan Oranje’. Wat er op de dag allemaal te doen is, is als volgt:

De dag zal worden geopend door de Burgemeester en er zal een kinderoptocht gelopen worden met kinderen die zaterdag met de activiteit “versier je fiets”. De aubade wordt gezongen en vervolgens is er lekker een kop koffie met gebak. De kinderen krijgen hun jungle ballonnen. Rond 10:30 uur zullen de kinderspellen van start gaan en in de tent staat een beamer met het ochtend programma van de koninklijke familie. Om 11:30 uur gaat de jungle stormbaan open waar kleine kinderen met een ouder op kunnen klimmen en gek doen met elkaar. Er zal een lekkere lunch plaats vinden met poffertjes voor de kinderen en voor de ouderen een bqq, soep en hotdogs. Er zal een fotograaf aanwezig zijn die bij het fotohoek staat waar je met elkaar leuke foto’s kan maken. De hele dag door zijn er spelletjes en zelfs voor de volwassenen want om 15:00 uur gaat de stormbaan open voor de volwassenen die dan even los kunnen gaan. Na de stormbaan zal er een advocaat uurtje zijn en komt er een koor optreden. Om 17:00 uur zal de prijsuitreiking plaats vinden voor de kinderspelen en de jungle baan. Om 17:30 uur zal de doprsbarbeque van start gaan. In de avond zal er een band en DJ komen en kan je meedoen met een leuke pupquiz. Om 23:00 uur zal het programma eindigen.

Informatie

Datum: 27 april 2020

Locatie: Waarder

Impressie

Oranjevereniging "Trouw aan Oranje", Waarder

Programma

09:00 - 23:00 uur

Koningsdag Waarder met als thema Jungle!

Contactgegevens

  • Prinses Maximalaan
  • Waarder
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk