Korpssurvival 2020

Ook dit jaar zal Veiligheidsregio Hollands Midden weer een Korpssurvival organiseren. Dit jaar – nadat zij de overwinning binnen haalde in 2019 – gaat kazerne Reeuwijk optreden als organisator. Een nieuw jaar, een nieuwe datum! Dit jaar is er voor gekozen de jaarlijkse Korpssurvival vóór de zomervakantie te houden.

‘WATER’ Dat is het thema van dit jaar. Met andere woorden, je houdt het niet droog dus wees voorbereid. Tip: je redt het niet met één set droge kleding.

Net even anders
Het eindspel gaat de definitieve eindstand bepalen. Ook al sta je tijdens de wedstrijd op de eerste plaats, na het eindspel kun je zomaar op de laatste plaats eindigen… Kortom: Jong, oud, sportief of niet, iedereen kan de Korpssurvival 2020 winnen!!

Waar en hoe laat?
De start is stipt om 09.00 uur, locatie brandweerkazerne Reeuwijk aan de Raadhuisweg.
Uiteraard wordt er gezorgd voor een lunch en ’s avonds is er een BBQ die iedereen gaat verrassen. De dag eindigt ongeveer rond 20.00 uur.
We gaan ervan uit dat je blijft tot 20.00 uur! Blijf je niet tot het eind, laat dat dan alsjeblieft weten.

Inschrijven? Doe het nu!
Ben jij actief verbonden aan de veiligheidsregio? Dan mag je met je team deelnemen aan dit mooie evenement. Omdat veel enthousiaste korpsen op voorhand al hebben aangegeven deel te willen nemen aan de survival, is het aantal deelnemende teams uitgebreid van 12 naar 16. Dus meld je team snel aan!

Schrijf je vandaag je team nog in door een mailtje te sturen.

Vermeld daarin:
–        je teamnaam;
–        aantal deelnemers inclusief de namen;
–        naam deelnemende kazerne.

Let op: Elk team bestaat uit minimaal zes en maximaal acht deelnemers (inclusief coach).

Inschrijving kan tot 1 mei 2020

Na sluiting van de inschrijving hoor je direct wat jouw startnummer zal zijn.

Informatie

Datum: 4 juli 2020

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Veiligheidsregio Hollands Midden

Programma

09:00 - 20:00 uur

Korpssurvival 2020

Contactgegevens

  • Raadhuisweg 47
  • 2811 HT Reeuwijk
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk