KPJ Rondje Droogh 

Het jaarlijkse Rondje Droogh wordt Dit jaar voor de 53e keer georganiseerd door KPJ Bodegraven. Deze hardloopwedstrijd is toegankelijk voor alle leeftijden en loopniveau’s. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel!

Het jaarlijkse hardloopevenement van KPJ Bodegraven, Rondje Droogh komt er weer aan! Het hardloopevenement zal op 1 september voor de 53ste keer plaatsvinden waarbij gezelligheid voorop staat, maar ook zeker gedacht wordt aan de sportieve prestaties. Van al dat lopen krijg je trek, daarom staat de barbecue de hele dag aan! Ook is er voor de kinderen een springkussen aanwezig.

De hardloopwedstrijd is toegankelijk voor alle leeftijden en loopniveau’s. Er zijn wedstrijden uitgezet waarbij afstanden variëren tussen de 1 en 5 km, zowel voor kinderen als volwassenen, welke allen beginnen op J.C. Hoogendoornlaan 2, te Bodegraven. De inschrijving start om 11 uur en sluit 10 minuten voor aanvang van de wedstrijd en kan alleen op de dag zelf. Houd onze socials in de gaten voor meer informatie! Opgeven doe je op de dag zelf bij de inschrijf tafel!

Informatie

Datum1 september 2024

Locatie: Bodegraven

Impressie

 KPJ Rondje Droogh 

Contactgegevens

  • P.J. Hoogendoornlaan
  • Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk