Kunstbus Catharijne Convent en Museum Speelklok in Utrecht

CATHARIJNE CONVENT UTRECHT Een rijksmuseum voor religieuze kunst. Er is een uitgebreide collectie te zien van bijzondere kunsthistorisch objecten vanaf de vroege Middeleeuwen tot de 21e eeuw.

MUSEUM SPEELKLOK UTRECHT Het museum ontstond vanuit de grote wens om een museum van draaiorgels, speeldozen en andere mechanische muziekinstrumenten te
starten. De collectie groeide dermate hard dat er al twee maal verhuisd moest worden naar een groter pand.

Kijk hier voor meer informatie en het reserveren van kaarten.

Informatie

Datum16 februari 2023

Locatie: Bodegraven

Impressie

Contactgegevens

  • Julianastraat
  • 2411 CV Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk