Kunstcafé – Boekselen door Loes Vork

Boekselen is vrij, creatief werken in en met een uitgelezen boek. Door onder meer te tekenen, kleuren, woorden te zoeken en met elkaar te verbinden tot een nieuwe betekenis, wordt het oude boek uw eigen creatieve speeltuin. Het is een toegankelijke hobby die geen speciale vaardigheden of benodigdheden vereist.

Loes Vork bedacht het woord Boekselen voor de combinatie van de vele creatieve technieken die je kunt gebruiken op en met boekpagina’s. Tijdens het Kunstcafé vertelt Loes hoe het Boekselen is ontstaan en wat het effect ervan is en zij toont voorbeelden uit haar eigen werk. De presentatie besluit met een mini-workshop met enkele korte opdrachten om kennis te maken met deze inspirerende techniek. De materialen worden verzorgd, maar u kunt ook zelf een oud boek meenemen en een etui met pen, potlood en eventueel fineliners, kleurpotloden of stiften.

Kaartverkoop via de website

 

Informatie

Datum: 6 maart 2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

Programma

Aanvang: 20.30 uur
Entree: € 9,00 (inclusief drankje)

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk