Atelier- Kunstroute 2020

In de laatste weken van 2019 heeft het bestuur van Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk haar blik alweer gericht op het volgende voorjaar. In 2020 is het weer zover. Onze tweejaarlijkse atelier-kunstroute in de maand Mei gaat weer van start. Zaterdag 16 en zondag 17 mei 2020 zullen er weer vele kunstenaars hun deuren openen om een weekend lang te tonen wat er in de afgelopen twee jaar is gemaakt. Kunstenaars die wonen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk  kunnen zich vanaf nu weer aanmelden voor deelname. Wil je liever als groep meedoen of met een gastexposant  (die hoeft niet perse inwoner van onze gemeente te zijn) dan kan dat natuurlijk ook. Een aanmeldingsformulier staat op de website van de Kunstkring. Daar staan ook duidelijk alle voorwaarden vermeld. De inschrijfdatum sluit 23 februari 2020. Het Evertshuis aan de Julianastraat 4 in Bodegraven biedt weer de mogelijkheid van een overzichtsexpositie van de deelnemers van 7 mei tot en met 26 mei 2020.

 

Informatie

Datum: 17/05/2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk

Programma

Atelier- Kunstroute 2020

logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk