Kunstroute Bodegraven-Reeuwijk

De tweejaarlijkse atelier-kunstroute van de Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 mei 2020, dit weekend openen de lokale kunstenaars hun deuren om te tonen wat  in de afgelopen periode gemaakt is.

Kunstrouteboekjes
Ook dit jaar worden er weer kunstroute-boekjes gedrukt met beschrijvingen van alle kunstenaars. In alle kernen van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk wordt het boekje huis aan huis verspreid.

Etalagekunst
Om de Kunstroute te promoten stellen een aantal middenstanders hun etalage ter beschikking voor een kunstobject.

Geen expositieruimte?
Ook voor kunstenaars zonder expositieruimte is er een locatie beschikbaar. Kunstenaars kunnen ook als groep meedoen of met een gastexposant (die hoeft niet persé inwoner van onze gemeente te zijn).
Het aanmeldingsformulier staat op de website.

 

Informatie

Datum: 17/05/2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

Informatie via Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk

logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk