Kunstroute met Overzichtstentoonstelling

Op zaterdag 18 september start de Kunstroute. Er zal ook een overzichtstentoonstelling geopend worden. Kijk hier voor de datum en plaats van de opening van deze overzichtstentoonstelling.

Alle kunstenaars kunnen hieraan met 1 kunst-object deelnemen. Er zijn bijna 100 deelnemers aan de Kunstroute.

Kijk voor meer informatie over de kunstenaars op de website.

Informatie

Datum19/09/2021

Locatie: Bodegraven

Kunstroute met Overzichtstentoonstelling

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk