Lasergamen!

Ben jij tussen de 14 en 21 jaar? En vind jij dat je goed bent in lasergamen? Dan dagen wij jou uit om op vrijdagavond 19 april mee te doen met de lasergame activiteit. Deze lasergame activiteit zal plaats vinden op het ESTO veld. Het veld staat dan vol gebouwd met te gekke obstakels om het jou en jou vrienden zo moeilijk mogelijk te maken.

Daarom tip van ons: wees alert, wees snel en speel slim om zo jou overwinning binnen te halen.

Meld je aan voor maar €2,50 via www.senw-br.nl/agenda en maak de keuze in welke ronde jij wilt strijden, we strijden namelijk in twee leeftijd groepen. Is dat met of tegen je vrienden of sta je er voor open om nieuwe vrienden te leren kennen? Alles is mogelijk…

Informatie

Datum19 april 2024

Locatie: Bodegraven

Impressie

ESTO

Contactgegevens

  • Kievitsheuvel 1
  • 2411 LL Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk