Little Stef & Have a Cigar New Years Party

A BIG FAT NEW YEARS PARTY met twee gave bands met roots in Bodegraven: Have a Cigar & Little Stef. Het nieuwe jaar begint knallend goed in het Evertshuis!!!

LITTLE STEF

De band ‘Little Stef’, met leadzangeres Stephanie van Bunningen, heeft zich ontwikkeld tot een swingende rockcoverband die elke zaal weer op zijn kop weet te zetten met soul, blues, rock en pop. Het is niet alleen de muziek die hen bindt, maar ook het onderlinge plezier en dat is goed te zien en te horen! Meer info www.littlestef.nl

HAVE A CIGAR

Deze pop- / rockcoverband uit Bodegraven is vernoemd naar de Pink Floyd song ‘Have a Cigar’. Naast Pink Floyd covers speelt deze band ook covers van andere grootheden uit de popmuziek, variërend van the Beatles tot U2, van Led Zeppelin tot Pearl Jam en nog veel meer.

Kaartverkoop via de website

Informatie

Datum: 4 januari 2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

Programma

Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 10,00

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk