Louis Armstrong Celebration bij Gasterij Vergeer

Breaking nieuws!

De Louis Armstrong Celebration Band komt op 1 oktober naar Gasterij Vergeer in Reeuwijk-Dorp en dat is niet zomaar een band. Integendeel! Met binnen de jazzwereld gevestigde namen aan boord, zoals Michael Varekamp (vocals/trumpet), Peter Verhas (clarinet, sax), Harry Kanters (piano), Harry Emmery (bass), Erik Kooger (drums), weet de Nederlands/Belgische formatie het werk van muzikale legenda Louis Armstrong als geen ander te vertalen. Wat Gerard Haneveer – voorzitter Stichting Groene Hart Jazz– betreft is het optreden ‘slechts’ een van de vele hoogtepunten de komende maanden. Ook op de Najaarsmarkt in Bodegraven zal het muziekgenre goed vertegenwoordigd zijn én alle seinen staan op groen voor een nieuw Gouds Jazz Festival.

Hou voor meer informatie de facebookpagina in de gaten.

Informatie

Datum1 oktober 2023

Locatie: Reeuwijk-Dorp

Impressie

Gasterij Vergeer, Reeuwijk

Contactgegevens

  • Dorpsweg 32
  • 2811 KJ Reeuwijk
  • 0182 - 394321
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk