LTO Bodegraven

De toneelspelers van LTO Bodegraven hopen je dit theaterseizoen wederom te verrassen met een mooie klucht! Na twee jaar niet te hebben kunnen spelen in het theater, bruisen zij nu van de energie. Een schitterende voorstelling met twee oude dametjes die graag een kopje thee serveren met een plakje cake erbij. En dat geeft genoeg ontwikkelingen voor een avondje lachen.

Kijk hier voor meer informatie en het reserveren van kaarten.

Informatie

Datum04/02/2023

Locatie: Bodegraven

Contactgegevens

  • Julianastraat
  • 2411 CV Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk