LTO Gedraai op Hawaii

Wij, de spelers van LTO Bodegraven, hebben weer een prachtige klucht uitgezocht. Het stuk heet Gedraai op Hawaii. Wij gaan alvast warm draaien met oefenen, zodat wij u kunnen trakteren op een tropisch avondje uit!!

VRIJDAG 2 FEBRUARI 2024 +

ZATERDAG 3 FEBRUARI 2024

TONEEL

AANVANG 20:00 UUR

ENTREE € 15,00 incl. pauzedrankje

Kaarten zijn verkrijgbaar via [email protected]

Informatie

Datum03/02/2024

Locatie: Bodegraven

Impressie

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk