LUDIQUE! – LevensLONG met muziek van Robert Long

Na een uitverkochte tournee van ‘LevensLONG’ in het voorjaar van 2023 en succes in het buitenland, keert LUDIQUE! in het jaar dat Robert Long zijn 80ste verjaardag gevierd zou hebben, met een reprise van deze bijzonder muziektheatervoorstelling in de Nederlandse theaters terug. Het internationale theaterduo LUDIQUE!, Gerald Drent en Martijn Mulders, is hiervoor een bijzondere samenwerking aangegaan met producent Kristof Rutsaert, de weduwnaar van Robert Long.

In deze nieuwe muziektheatervoorstelling laat LUDIQUE! een pure en persoonlijke kant van zichzelf zien. De vaak beeldende teksten van Robert Long worden tijdens deze voorstelling voor het eerst daadwerkelijk in een theatrale setting vormgegeven en komen zoals het ware tot leven. Door songs en teksten uit het rijke oeuvre van Robert Long aan elkaar te verbinden, door nummers die elkaar versterken, of door teksten te spreken in plaats van te zingen, wordt het een ongeziene, wonderlijke en unieke vorm. Dit is kenmerkend voor de eigentijdse manier van theater maken van LUDIQUE!

Muzikaal zal LUDIQUE! tijdens deze voorstellingen begeleid worden door Peter van der Zwaag, de pianist die o.a. ook Robert Long jarenlang heeft begeleid.

DONDERDAG 7 MAART 2024

MUZIEKTHEATER

AANVANG 20:00 UUR

ENTREE € 24,00 incl. drankje

Informatie

Datum2 maart 2024

Locatie: Bodegraven

Impressie

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk