Maas theater en dans – Boef 4+

VOORJAARSVAKANTIE AANRADER!!

Snelheid, een zwarte schaduw, krakende schoenen, een gillend alarm dat alles verraadt. Boef is een boevenavontuur voor kids. Met zwarte maskers, grappige mimetechniek en simpele omdraaiingen nemen de spelers de kinderen mee in een eenvoudige puzzel. Wie is de echte boef? Wat is de juiste sluiptechniek en hoe kan je de politie helpen? Twee houtje-touwtje-detectives geven een masterclass ‘boef’. Met fantasie, humor en slapstick brengen Lisa Groothof en Dwayne Toemere een spannende whodunit voor kleuters.

Na de voorstelling is aansluitend in de theaterzaal een GRATIS workshop ‘Boeven vangen’ voor alle kleine boeven in de zaal.

* gratis workshop na de voorstelling duurt van 15:00 tot 15:45 uur

Kaartverkoop via de website

 

Informatie

Datum: 26 februari 2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

© Foto Boef Maas theater & dans – Syb

Programma

Aanvang: 14.00 uur
Entree: € 10,00 (exclusief drankje)

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk