Maas theater en dans – Lampje 8+

VOORJAARSVAKANTIE AANRADER!!

“Nee, een licht ben je niet, Lampje. Als je iets moet onthouden, vergeet je het en als je iets wil vergeten, komt het steeds weer terug in je hoofd.” Lampje, de dochter van een vuurtorenwachter, komt in een stormachtig avontuur terecht. Alleen en verloren ontmoet ze geheimzinnige zeewezens, droevige kermisklanten en woeste piraten. En steeds overtreft ze zichzelf in dapper, volhardend en liefdevol zijn.

Moniek Merkx maakte een theaterbewerking van ‘Lampje’, het succesvolle jeugdboek van Annet Schaap dat vele prijzen won, o.a. de Gouden Griffel. De muziek is van Djurre de Haan.

TIP! Boek vooraf een KIDSHAP à € 4,00 p.p.

Hoe leuk is dat! Kom vóór de voorstelling gezellig met je (o)pa, (o)ma, vrienden en vriendinnen een heerlijk kidsdiner frietjes met appelmoes eten. Lekkerrr!

KIDSHAP om 18:00 uur in ons Grand Café.

Kaartverkoop via de website

 

 

Informatie

Datum: 27 februari 2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

© Foto Noa Verhofstad

Programma

Aanvang: 19.00 uur
Entree: € 12,50 (exclusief drankje)

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk