Bruisend Reeuwijk! met o.a. Mart Hoogkamer

Tijdens Bruisend Reeuwijk zal Mart Hoogkamer het plein op zijn kop gaan zetten met zijn “Zwemmen in Bacardi Lemon en Bieber van de kroeg”.

Mart begon zijn carrière in 2016 tijdens Holland Got Talent met een nummer van Willy Alberti. Hij zette zichzelf echt op de kaart met het nummer Unchained Melody op het strand in Spanje.
Inmiddels heeft hij opgetreden in Ahoy en past zijn naam al tussen de grote namen in Nederland.

Stichting Volksvermaak Reeuwijk is blij hem te mogen verwelkomen op Bruisend Reeuwijk.

Informatie

Datum27 augustus 2022

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Bruisend Reeuwijk vindt plaats op het plein bij Zalencentrum De Brug

Contactgegevens

  • Dunantlaan
  • 2811 CA Reeuwijk
  • 06 - 54981909
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk