n00b – n00b speelt n00b (try-out)

De dames van ‘n00b’ duiken het theater in met hun allereerste avondvullende cabaretvoorstelling. ‘N00b speelt n00b’ gaat over het zijn van een n00b. Een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody.

‘De twee spelen overtuigend, zingen prachtig en hun voorstelling zit vol schrijnende humor.’ – Volkskrant

‘De humor is lekker op het randje en hun ‘ladyperspectief’ maakt dat extra interessant.’ – Volkskrant

Kijk hier voor meer informatie en het reserveren van tickets.

Informatie

Datum2 december 2022

Locatie: Bodegraven

Impressie

Mark Engelen

Contactgegevens

  • Julianastraat
  • 2411 CV Bodegraven
  • 0172 - 618 484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk