Nadja Filtzer – Mijn Zwervend Hart

Deze voorstelling is verplaatst naar donderdag 4 juni. Mocht u op deze datum verhinderd zijn, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@evertshuis.nl. Excuses voor het ongemak, de gezondheid van alle bezoekers, vrijwilligers, medewerkers en artiesten vinden wij belangrijk. 

In ‘Mijn Zwervend Hart’ neemt Nadja het publiek mee op de wereldreis die haar Joodse voorouders maakten van Oekraïne, via Parijs, Le Havre en New York naar Mexico – op de vlucht voor de pogroms van Stalin. Nergens geaccepteerd trokken ze steeds weer verder, op zoek naar een plek om te (over)leven. Eigen composities en teksten worden afgewisseld met Jiddische Klezmer, Amerikaanse Jazz, Russische en Latijns Amerikaanse volksmuziek.

Met zelfrelativering en humor laat Nadja zien hoe ze zich weet te bevrijden van familiepatronen en trauma’s en hoe ze droomt over een betere wereld, waarin mensen nooit meer hoeven te vluchten.

Kaartverkoop via de website

 

Informatie

Datum: 4 juni 2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

Programma

Aanvang: 20.30 uur
Entree: € 17,50 (inclusief drankje)

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk