Najaarsmarkt Bodegraven

Vier dagen lang feest, met een afwisselend programma vol vertrouwde en nieuwe activiteiten. Jarenlange tradities rondom de Kaaskoningin gaan hand-in-hand met vernieuwing. Najaarsmarkt: woensdag 11 tot en met zaterdag 14 september 2019.

 Tradities hand in hand met vernieuwing
Naast tradities zet de ECB ook in op vernieuwing. De Najaarsmarkt is bedoeld voor iedereen, voor jong en oud. Zo krijgt de Kaas- en Bloemenshow een nieuwe setting. En op zaterdag is er een geheel nieuwe activiteit: de 12-Inch race. Volwassen kunnen in teamverband meedoen aan deze hilarische wedstrijd op fietsen-met-kleine wielen. De start is om 11:30 uur, vóór het ringsteken, op hetzelfde parcours: Van Dobben de Bruijnstraat-Vijverlaan-Kerkstraat. Opgeven is nog mogelijk via fietspad@live.nl

 

Muziekevenementen

Najaarsmarktconcert Evertshuis
Op vrijdag avond: het Najaarsmarktconcert in het Evertshuis, met optredens van Classic Blue en Stage Act. Gratis toegankelijk.

Er staat nog veel meer muziek op het programma. Zowel vrijdag- als zaterdagavond is het groot feest op het Raadhuisplein en bij Beat Up powered by Karwei (locatie: parkeerplaats De Kuil).

Raadhuisplein – popmuziek en Nederlandstalig
Op het Raadhuisplein een breed aanbod van (pop)muziek tot Nederlandstalig. Vrijdag staan onder andere Wipneus & Pim op het programma en Wesley Bronkhorst. Op zaterdag komen niemand minder dan Annie Schilder en Jan Keijzer en wordt de avond feestelijk afgesloten door Anita Meyer.

Raadhuisplein vrijdagavond 13 september 19:00 – 00:30 uur zaterdagavond 14 september 19:00 – 00:00 uur gratis toegankelijk

Beat Up powered by Karwei – dancefestival
In samenwerking met Startistic Entertainment staat er een hele strakke line-up met namen als The Pitcher, Korsakoff op vrijdag en o.a. Outsiders en B-Front op zaterdag. Zeker geen onbekenden voor liefhebbers van hardstyle. Beiden maakten eerder furore tijdens bijvoorbeeld Defqon.1 en Decibel. De komende weken worden de namen van alle acts vrijgegeven.

Beat Up powered by Karwei vrijdagavond 13 september 19:00 – 00:00 uur

  • zaterdagavond 14 september 19:00 – 00:00 uur tickets 4 euro per avond een passe partout 6 euro (2 avonden) tickets vanaf vrijdag 16 augustus a.s. bij Karwei en De Buren 2.000 tickets beschikbaar per avond kaartverkoop ook aan de deur, mits niet uitverkocht tijdens de voorverkoop.

Voor volledige informatie kun je terecht op de website van de Najaarsmarkt.

 

 

Informatie

Datum12/09/2019 13/09/2019 14/09/2019

Locatie: Bodegraven

Impressie

Foto's door: BBR/GizmoWorks Photography/ECB

Op de kaart

logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk