Nationale Buitenspeeldag

Woensdagmiddag 14 juni is De Nationale Buitenspeeldag. Deze dag staat zoals de naam al zegt geheel in het teken van buitenspelen. Het Raadhuisplein in Bodegraven wordt die middag omgetoverd naar één groot speelparadijs. Met onder andere twister XXL, een vak vol stoepkrijt en nog veel meer leuks. Iedereen is welkom om deze middag gezellig met ons te komen spelen. Wij hebben ook Juvat Westendorp uitgenodigd om met jullie mee te spelen. Wellicht dat je hem kent als acteur, presentator of als danser. De inloop is vanaf 13.00 uur en het evenement start om 13.30 uur.

Daarnaast wordt het NK Knikkeren en het NK Stoepranden georganiseerd. Deze wedstrijden vinden ook plaats op het Raadhuisplein. Deze activiteiten zijn voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Om hieraan deel te nemen is het belangrijk dat je je inschrijft via de website van SenW. Zorg dat je om 13:15 uur aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen starten met de wedstrijden. Wie weet mag jij door naar de finale en word je de beste van heel Nederland!

Deelname aan de activiteiten is gratis. Daarnaast zorgt Hortus Populus nog voor een gezonde snack en wat te drinken. Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in en hopen er met veel kinderen een feestje van te maken. Zien we jullie daar?!

Informatie

Datum14 juni 2023

Locatie: Bodegraven

Impressie

SenW Bodegraven-Reeuwijk

Nationale Buitenspeeldag

Contactgegevens

  • Julianastraat 4
  • 2411 CV Bodegraven
  • 0172 - 727880
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk