Omloop van het Groene Hart: FIETSEN VOOR HET GOEDE DOEL!

Op een mooie Pinksterdag jezelf en een ander blij maken? Dat kan! Met een prachtige fietstocht voor het Goede Doel;  fiets je ook mee?!

Op 2e Pinksterdag (maandag 29 mei) wordt de traditionele fietstocht ‘Omloop van het Groene Hart’ weer georganiseerd door Lions Club Bodegraven. Met prachtige fietsroutes van 25, 40 en 60 km. Langs bekende en onbekende, maar vooral mooie plekjes door ons Groene Hart.

Met de opbrengsten uit de inschrijfgelden en sponsoring ondersteunen we goede doelen in op het gebied van zorg voor ouderen en gehandicapten in Bodegraven. Dit doen we via De Zonnebloem, alsmede de door ons georganiseerde jaarlijkse Muzikale Kerst Ontmoeting in het Evertshuis. Ook de afgelopen jaren hebben we deze groepen blij mogen maken door velen te verrassen met attenties met Pasen en Kerst.

Op 2e Pinksterdag kan je je vanaf 09:00 uur aanmelden bij het start- (en tevens eindpunt) op het Raadhuisplein; waarna op eigen gelegenheid de gekozen afstand gefietst kan worden.

Laat je verrassen door de prachtige omgeving en fiets mee!

Kosten zijn 5 euro pp. Gezinnen betalen 10,- ongeacht het aantal. Kijk voor meer informatie op facebook en de website.

Informatie

Datum29 mei 2023

Locatie: Bodegraven

Impressie

FIETSEN VOOR HET GOEDE DOEL!

Contactgegevens

  • Start: Raadhuisplein
  • 2411 BD Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk