Excursie – Ontdek de vogels van de Reeuwijkse Plassen (7 km)

Ontdek de vogels van de Reeuwijkse Plassen tijdens een wandeling van 7 km onder begeleiding van een gids. Geniet van de omgeving en de vogels die in dit gebied overwinteren. De duizenden smienten en andere wintergasten zijn niet te missen. Wie weet spot je zelfs de ijsvogel!

Leeftijd: vanaf 7 jaar

Startpunt: parkeerplaats van het Reeuwijkse Hout tegenover het Paviljoen

Kijk hier voor meer informatie over tijden en aanmelden.

Informatie

Datum27/02/2022 26/11/2022 11/12/2022

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Staatsbosbeheer

Programma

Excursie - Ontdek de vogels van de Reeuwijkse Plassen

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk