Open podium: Jam Fever in de Zon

Jam Fever is een laagdrempelig open podium avond en is bedoeld voor iedereen die een instrument bespeelt, zingt of rapt, eigen muziek produceert of de spotlight wil pakken met stand up comedy of een eigen DJ set.  Met dit initiatief willen we iedereen de kans geven om zijn of haar kunsten te vertonen op ons mooie podium. Alleen of met een groep, spontaan of na flink oefenen. In principe is alles mogelijk.

Al jarenlang is ons multifunctionele pand aan de Eiber de thuishaven voor aanstormend talent en ervaren muzikanten. Deze maandelijkse avond wordt georganiseerd voor en door liefhebbers van live muziek en zal zich de komende edities verder gaan ontwikkelen tot een vast concept waarbij iedereen zich thuis voelt.

Samen muziek maken of lekker genieten van een avondje live muziek is toch het mooiste wat er is?

Kijk hier voor meer informatie.

Informatie

Datum

Locatie: Bodegraven

Contactgegevens

  • Eiber 130
  • 2411 LC, Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk