Open Water Bodegraven “Nieuwe Stijl”

Na alweer 3 succesvolle edities van het Open Water Bodegraven ‘nieuwe stijl’, zal op zaterdag 20 juni de vierde editie plaatsvinden. Start in Nieuwerbrug (5 km) en Bodegraven, finish in de sluis van Bodegraven. In totaal wordt dit daarmee de 18de keer dat er in Bodegraven een Open Water wedstrijd georganiseerd wordt. Leuk aspect is dat, net als vorig jaar, er een zwemfeest in de sluis en bij de brug is, terwijl er op het plein een muziekfeest is met de Bodegraafse Maestro. Zo wordt het centrum van Bodegraven die dag een grote bruisende happening

Net als vorig jaar wordt er ook weer de prestatietocht ‘Zwem voor je hart’ georganiseerd. Met de ondersteuning van de Hartstichting hoopt de BZ&PC Bodegraven ook dit deel van het programma verder te laten groeien en zo een nog grotere cheque te kunnen overhandigen aan de Hartstichting.

Sinds afgelopen jaar werkt BZ&PC Bodegraven samen met Swim-In Leiden. Door samen met Leiden in een weekend twee wedstrijden te organiseren, wordt het voor de landelijke zwemmers aantrekkelijker om de reis naar het Groene Hart te maken. Om de kracht van het Groene Hart een nog duidelijkere invulling te geven heeft de BZ&PC Bodegraven de Limes schaal ingesteld. Deze schaal is voor de ploeg (uit het gebied tussen Utrecht en de kust, 15 km boven of onder de Oude Rijn) met de beste prestaties over een aantal leeftijdscategorieën en afstanden gezwommen in Bodegraven én Leiden.

Meer informatie is te vinden op hun website.

Informatie

Datum: 20 juni 2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

BZ&PC Bodegraven

Programma

10:00 - 15:15 uur

Open Water Bodegraven "Nieuwe Stijl"

Contactgegevens

  • Rijnkade
  • 2411 EB Bodegraven
  • 06 - 41244214
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk