Opening Freerun parcours Reeuwijkse Hout én meer

Donderdag 23 juni wordt het freerun parcours in het Reeuwijkse Hout geopend. Dat is het startsein voor spectaculaire, acrobatische toeren in het groen. Deze urban sport biedt een kans om sportparticipatie in natuur- en recreatiegebieden te vergroten. Naast een sportief gedeelte is er tijdens de bijeenkomst oog voor de biodiversiteit en de balans tussen natuur en recreatie in het gebied.

 

Informatie

Datum23 juni 2022

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Contactgegevens

  • Reeuwijkse Plassen
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk