Start Kunstroute met Overzichtstentoonstelling

Op vrijdag 7 mei is om 20:00 uur de start van de Kunstroute met de opening van de overzichts-expositie in het Evertshuis. Deze expositie duurt tot dinsdag 25 mei.

Alle kunstenaars kunnen hieraan met 1 kunst-object deelnemen. Er zijn bijna 100 deelnemers aan de Kunstroute.

Kijk voor meer informatie over de kunstenaars op de website.

Informatie

Datum7 mei 2021

Locatie: Bodegraven

Programma

20:00 uur

Opening Overzichtsexpositie Kunstroute

Contactgegevens

  • Julianastraat 4
  • 2411 CV Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk