Opening Overzichtsexpositie Kunstroute – afgelast

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rond het Corona-virus is de Stichting Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk helaas genoodzaakt de opening van de Overzichtsexpositie Kunstroute 2020 niet door te laten gaan.  Deze wordt verzet naar vrijdag 7 mei 2021.

Er zijn bijna 100 deelnemers aan de Kunstroute en de Stichting vindt het voor alle betrokkenen erg vervelend dit evenement te moeten verplaatsen naar volgend jaar. Maar de veiligheid voor deelnemers en bezoekers is het belangrijkste en daarom rest hun geen andere mogelijkheid.

De voorbereidingen aan de Kunstroute zijn voor een groot gedeelte al gestart. Op de website staan alle kunstenaars reeds met een pagina vermeld.

 

 

 

Informatie

Datum: 8 mei 2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

Stichting Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk

Programma

Opening 8 mei: 20:00 uur

Opening Overzichtsexpositie Kunstroute

Contactgegevens

  • Julianastraat 4
  • 2411 CV Bodegraven
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk