Operabus naar Der Rosenkavalier

VERKOOP GESLOTEN!

Op woensdag 19 april vertrekt de Operabus wederom naar Amsterdam. In Der Rosenkavalier schetst Richard Strauss (1864-1949) een wereld die op zijn einde loopt. Op afwisselend komische en diep ontroerende wijze proberen de personages vast te houden aan een leven in illusie.

In verband met het tijdig reserveren van de kaarten bij de Nationale Opera graag vóór 1 maart uw tickets voor de OPERABUS via het Evertshuis reserveren.

Kijk hier voor meer informatie en het reserveren van kaarten.

 

Informatie

Datum19 april 2023

Locatie: Bodegraven

Contactgegevens

  • Julianastraat
  • Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk