OPERABUS naar Stopera Amsterdam – DIE ZAUBERFLÖTE Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791)

Deze opera heeft ware toverkracht. Gewapend met een magische fluit wordt een prins er door de Koningin van de Nacht op uitgestuurd om haar dochter te bevrijden uit de handen van de wrede Sarastro. Maar tijdens zijn missie ontdekt de prins dat de wereld anders in elkaar zit dan hem was voorgespiegeld. Wat begon als een reddingsoperatie verandert in een muzikaal louteringsritueel van jonge mensen die zich klaarmaken om het stokje over te nemen van de oude garde.

Die Zauberflöte (De Toverfluit) is een opera met veel lagen: komisch en diepzinnig, humanistisch en feeëriek, complex en toegankelijk. De Nederlandse bariton Thomas Oliemans schittert opnieuw in de rol van de even komische als ontwapenende Papageno.

De bekendste aria van Die Zauberflöte is ‘De Koningin van de Nacht’. Met deze aria is Chrstine Deutekom (1931-2014) in de jaren 70 wereldberoemd geworden.

DINSDAG 12 DECEMBER 2023

OPERA door de Nationale Opera & Ballet in de Stopera te Amsterdam

VERTREK vanaf Zalencentrum De Brug in Reeuwijk 16.45 uur en vanaf NS Station Bodegraven om 17.00 uur naar Amsterdam

ENTREE 5e rang € 88,00 / 4e rang € 106,00 (incl. busvervoer)

 

Informatie

Datum12 december 2023

Locatie:

Impressie

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk