Patissiers Femke en Sander zijn twee banketbakkers en werken ambachtelijk en met pure grondstoffen (veel uit het Groene Hart). Zij hebben een lekker assortiment met verschillende taarten, zoals Marsepeintaart, Stapeltaart, Groene Hart Appeltaart, Slagroomtaart, Citroen Meringuetaart, Chocolade truffeltaart, Frambozen-aardbeien tartelet en Mango passie tartelet. Daarnaast hebben zij heerlijke bonbons, borrelhapjes en amuses. Zij staan regelmatig op streek markten, ladies night, fairs, kerstmarkten etc.
Femke en Sander geven diverse workshops zoals Bonbon-, high tea-, borrelhapjes amuse/(tapas workshop), patisserie-, en taartenworkshop. Seizoensworkshops worden ook gegeven zoals chocolade kerstal workshop en chocolade stoomboot workshop.
Patisserie Workshop
In deze workshop worden er 3 (dessert) taartjes gemaakt. Er worden professionele en lekkere recepten gebruikt, die je later ook weer anders kunt combineren. Ook zal je veel tips en trucs zien waardoor bakken thuis makkelijker wordt.
Je maakt:
– Citroen meringue taartje
– Vruchten tartelet
– Chocolade sacher taart
De taartjes worden gedecoreerd met vruchten, merinque (afgebrand schuim) en zelf gemaakte marsepein decoratie.
Aan het einde van de workshop neem je de eigen gemaakte taartjes en de recepturen mee naar huis.
De cursus duurt ongeveer 3 tot 3,5 uur.
Voor meer informatie kan je bellen of mailen.
(Groepen vanaf min. 8 personen)
(Andere patisserie producten leren maken? Kijk naar de Patisserie XL Workshop op de website)
Datum26/08/2023 16/09/2023 07/10/2023
Locatie: Reeuwijk-Brug
Patissiers Femke en Sander, Reeuwijk