Patisserie Workshop

Patissiers Femke en Sander zijn twee banketbakkers en werken ambachtelijk en met pure grondstoffen (veel uit het Groene Hart). Zij hebben een lekker assortiment met verschillende taarten, zoals Marsepeintaart, Stapeltaart, Groene Hart Appeltaart, Slagroomtaart, Citroen Meringuetaart, Chocolade truffeltaart, Frambozen-aardbeien tartelet en Mango passie tartelet. Daarnaast hebben zij heerlijke bonbons, borrelhapjes en amuses. Zij staan regelmatig op streek markten, ladies night, fairs, kerstmarkten etc.

Femke en Sander geven diverse workshops zoals Bonbon-, high tea-, borrelhapjes amuse/(tapas workshop), patisserie-, en taartenworkshop. Seizoensworkshops worden ook gegeven zoals chocolade kerstal workshop en chocolade stoomboot workshop.

Patisserie Workshop
In deze workshop worden er 3 (dessert) taartjes gemaakt. Er worden professionele en lekkere recepten gebruikt, die je later ook weer anders kunt combineren. Ook zal je veel tips en trucs zien waardoor bakken thuis makkelijker wordt.

Je maakt:
– Citroen meringue taartje
– Vruchten tartelet
– Chocolade sacher taart

De taartjes worden gedecoreerd met vruchten, merinque (afgebrand schuim) en zelf gemaakte marsepein decoratie.

Aan het einde van de workshop neem je de eigen gemaakte taartjes en de recepturen mee naar huis.

De cursus duurt ongeveer 3 tot 3,5 uur.

Voor meer informatie kan je bellen of mailen.

(Groepen vanaf min. 8 personen)
(Andere patisserie producten leren maken? Kijk naar de Patisserie XL Workshop op de website)

 

Informatie

Datum26/08/2023 16/09/2023 07/10/2023

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Patissiers Femke en Sander, Reeuwijk

Patisserie Workshop

Contactgegevens

  • Jan Tinbergenstraat 27c
  • 2811 DZ Reeuwijk
  • 0182 - 503707
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk