Patisserie XL Workshop – Thema Macaron

Patissiers Femke en Sander zijn twee banketbakkers en werken ambachtelijk en met pure grondstoffen (veel uit het Groene Hart). Zij hebben een lekker assortiment met verschillende taarten, zoals Marsepeintaart, Stapeltaart, Groene Hart Appeltaart, Slagroomtaart, Citroen Meringuetaart, Chocolade truffeltaart, Frambozen-aardbeien tartelet en Mango passie tartelet. Daarnaast hebben zij heerlijke bonbons, borrelhapjes en amuses. Zij staan regelmatig op streek markten, ladies night, fairs, kerstmarkten etc.

Femke en Sander geven diverse workshops zoals Bonbon-, high tea-, borrelhapjes amuse/(tapas workshop), patisserie-, en taartenworkshop. Seizoensworkshops worden ook gegeven zoals chocolade kerststal workshop en chocolade stoomboot workshop.

Naar aanleiding van programma’s als “heel Holland bakt” en “24 kitchen” was er steeds meer vraag naar of dit idee ook in workshops gegeven wordt met pure ingrediënten, ambachtelijk gemaakt en met veel tips en trucks.

De Patisserie XL workshop is wisselend van thema met daarbij passende producten. De producten worden van grondstof tot eindproduct behandeld.

De workshop is geschikt beginnende en gevorderde thuis bakkers. De gemaakte producten mogen mee naar huis worden genomen samen met de receptuur.

Thema Macaron
Macarons met 2 verschillende vullingen:
Voel hoe taai je meringue moet zijn, bak ze af met de juiste bite proef dat de vullingen op smaak zijn, voor een perfecte macaron.

Bij alle producten laten zij volledig zien hoe ze worden gemaakt en uiteraard gebruiken zij hierbij pure basis ingrediënten
Vooraf wordt je ontvangen met koffie, thee en wat lekkers uit eigen patisserie en tijdens de workshop serveren we een drankje.
De gemaakte producten mogen mee naar huis samen met de receptuur. De workshop duurt +/- 3 uur.

Op losse inschrijving : Klik hier voor de geplande data 
Met eigen groep: vanaf min. 8 personen, datum in overleg

 

 

Informatie

Datum01/09/2023 23/09/2023 21/10/2023

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Patissiers Femke en Sander, Reeuwijk

Patisserie XL Workshop Thema Macaron

Contactgegevens

  • Jan Tinbergenstraat 27c
  • 2811 DZ Reeuwijk
  • 0182 - 503707
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk