Peuterdisco in De Zon

KMN Kind en co verzorgt samen met SSCB de Zon de allereerste peuterdisco. Alle kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 4 jaar zijn welkom op 31 maart van 16:00 uur tot en met 17:00 uur bij SSCB De Zon in Bodegraven.

In deze vertrouwde omgeving verzorgen wij leuke peuterspelletjes, kunnen de kinderen meedoen aan peuterdans en kun je worden geschminkt. Alle kinderen krijgen wat lekkers te drinken en te eten en voor de papa’s en mama’s zorgen wij voor een lekker kopje koffie of thee. Ook broertjes en zusjes zijn van harte welkom!

Jij komt toch ook bij deze eerste editie van peuterdisco?

Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden!

 

Informatie

Datum31 maart 2023

Locatie: Bodegraven

Impressie

Contactgegevens

  • Eiber 130
  • Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk