Pietengym voor basisschoolkinderen van groep 3 t/m 8!

Pietengym voor basisschoolkinderen van groep 3 t/m 8! De Buurtsportcoaches van Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk roepen alle kinderen van groep 3 t/m 8 op voor Pietengym! Een toffe kans voor jonge avonturiers om mee te doen aan deze sportieve activiteit. Ze assisteren de Pieten bij het verhuizen van pakjes én laten tegelijkertijd hun eigen Pietenkunstjes zien. Deelname is gratis.

Pietengym-data en locaties:

Pietengym Sporthoeve – 28 nov, 14:45 – 15:45 uur, Sporthal de Sporthoeve, Vromade 1, Bodegraven

Pietengym De Kuil – 30 nov, 15:00 – 16:00 uur, Sporthal De Kuil, Sportlaan 1a, Bodegraven

Pietengym Custwijc – 4 dec, 15:30 – 16:30 uur, Sporthal Custwijc, Laageind 1, Driebruggen

Moedig de kinderen aan en laat ze deelnemen aan deze toffe, sportieve activiteit. Zorg dat ze hun eigen (Pieten)sportkleding en gymschoenen meenemen voor een middag vol plezier en beweging! Check www.senw-br.nl/agenda voor meer informatie en om je kind aan te melden.

Informatie

Datum4 december 2023

Locatie: Bodegraven

Contactgegevens

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk