GEANNULEERD! Pieter Jouke – Gloeiende Plaat

Deze voorstelling gaat NIET door. Wij doen ons best om een vervangende datum te vinden. Uw tickets blijven geldig en u wordt hiervan per mail op de hoogte gebracht. Mocht u dan verhinderd zijn, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@evertshuis.nl. Excuses voor het ongemak, de gezondheid van alle bezoekers, vrijwilligers, medewerkers en artiesten vinden wij belangrijk. 

Pieter wil de wereld graag een stukje beter maken. Maar ja, dan zal hij die wereld eerst even beter moeten begrijpen. En dat is lastig, want meestal leeft hij in zijn eigen wereld. In een hoofd dat bol staat van de gedachten. Van de hersenactiviteiten. De gedachtenspinsels. Continu vallen hem dingen op, schieten hem ideeën te binnen, slaat zijn fantasie op hol. In ‘Gloeiende Plaat’ spuit alles eruit.

Pieter Jouke kan een aardig potje rennen, maar zijn hoofd slaat nog hollender op hol. Dat weten we van ‘De Staat van Verwarring’, ‘Padoem Patsss’ en ‘Zondag met Lubach’. En nu ook van ‘Gloeiende Plaat’. Wat een wereld!

Kaartverkoop via de website

25% korting met de CABARET CARROUSEL ga naar DEZE LINK>> 

Hoe werkt de Cabaret Carrousel? Vul eerst in met hoeveel personen je graag  wilt komen. Klik vervolgens door, vul je gegevens in en geef daarna jouw keuze uit 7 cabaretvoorstellingen aan. Laat je verrassen door nieuw en bekend cabarettalent!! Je hebt de keuze uit: Guido Spek (17 OKT), Louise Korthals (18 OKT), Klaas Prins (9 NOV), Arjan Kleton (6 FEB), Stefano Keizers (20 FEB), Daan Boom (17 MRT) en Pieter Jouke (28 MRT).

 

 

Foto: Thierry-Schut

Informatie

Datum:

Locatie: Bodegraven

Impressie

Foto: Thierry-Schut

Programma

Aanvang: 20/30 uur
Entree: € 17,50 (met drankje) of € 13,00 (met drankje) – 25% korting met de CABARET CARROUSEL

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk