Preventie akkoord bijeenkomst

Preventie akkoord bijeenkomst: Wat kunnen we hier aan doen?

Op donderdag 15 april staat alweer de tweede digitale bijeenkomst voor het preventieakkoord op de lokale agenda. Een avond waarbij de eerste plannen bedacht zullen worden voor het preventieakkoord van Bodegraven-Reeuwijk. Hoe creëren we een rookvrije generatie? Hoe verminderen we alcoholgebruik onder jongeren? Hoe krijgen en houden we iedereen op een gezond gewicht en wat kunnen we doen tegen eenzaamheid of bijvoorbeeld dementie? Vragen die gesteld kunnen worden tijdens deze bijeenkomst. Met elkaar worden er mogelijkheden bedacht.

16 maart was de eerste bijeenkomst voor het lokale preventieakkoord. De vele verschillende partijen hebben hierbij gedeeld over wat zij zien in Bodegraven-Reeuwijk en waar aandachtspunten liggen. Deze willen wij graag dieper behandelen vandaar onze vraag op alle bovenstaande vragen: wat kunnen we hier aan doen?

Doet je ook mee?

Aanmelden is gratis en kan via Preventieakkoord – Sport en Welzijn Bodegraven Reeuwijk (senw-br.nl)

 

Informatie

Datum15 april 2021

Locatie: Bodegraven

Impressie

SenW Bodegraven-Reeuwijk

Programma

19:00 - 20:30 uur

Preventie akkoord bijeenkomst

Contactgegevens

  • Julianastraat 4
  • 2411 CV Bodegraven
  • 0172 - 727880
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk