Proeflessen musical Jeugdtheaterhuis – GRATIS

Heb jij een kind dat de hele dag verhalen verzint, graag in de schijnwerpers staat of juist wat meer uit zijn/haar schulp zou kunnen kruipen? Geef je kind dan op voor de proefles Musical-Theater voor 4 t/m 6 jaar bij het Jeugdtheaterhuis in jouw stad. Eind januari en begin februari zijn er weer gratis proeflessen.

Binnenkort begint de nieuwe reeks van 10 lessen voor jonge kinderen op alle leslocaties van het Jeugdtheaterhuis: Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpen aan de Lek, Leiden en Maassluis. In deze Musical-Theaterlessen leren kinderen emoties te uiten en samen te werken. Onder leiding van een enthousiaste docent gaan zij toneelspelen, dansen, zingen en vooral veel plezier hebben. Laat je fantasie de vrije loop en speel een vrolijke ridder, bange wolf of misschien wel een verdwaalde piraat.

Voor meer informatie en inschrijven voor de (proef)lessen ga naar de website

Informatie

Datum28 januari 2023

Locatie: Bodegraven

Impressie

Raymond de Vries

Evertshuis

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk