ReeuwijkKlassiek – Café des Chansons

Café des Chansons bestaat uit Charlotte Haesen en een strijkkwartet met leden van het Nederlands Philharmonisch Orkest.

Charlotte Haesen betovert met haar stem, timing en haar prachtige performance. Samen met een strijkkwartet uit het Nederlands Philharmonisch Orkest bezorgt zij met haar Franse chansons menigeen kippenvel en tranen van ontroering. Na het optreden in Podium Witteman is ‘Café des Chansons’ in een enorme stroomversnelling geraakt. De concerten zijn bijna overal uitverkocht.

De pers over Charlotte: Wie de cd ‘Café des Chansons’ hoort, staat meteen van drie dingen versteld: een fascinerende stem, glashelder Frans en de fluwelen strijkers eromheen.

Kaart verkoop via de website*

*Tot donderdag 16 januari, 12.00 uur kunnen er kaarten via het Evertshuis gekocht worden: online/ aan de theaterkassa. Daarna zijn kaarten uitsluitend aan de zaal in Reeuwijk verkrijgbaar.

Let op! Locatie is NIET het Evertshuis maar Zalencentrum De Brug, Dunantlaan 1 in Reeuwijk.

 

Informatie

Datum: 17 januari 2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

Programma

Aanvang: 20.15 uur
Entree: € 22,00 (inclusief consumptie) – tot 30 jaar € 7,50*

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk