ReeuwijkKlassiek – Ensemble Lumaka

Ensemble Lumaka speelt Mozart

Ensemble Lumaka is uniek in zijn harp-fluit-strijktrio-bezetting en specifieke klankwereld. Het ensemble bestaat uit musici van verschillende top orkesten en ensembles (o.a. het Koninklijk Concertgebouw Orkest en het Nederlands Philharmonisch Orkest) die meer dan tien jaar bevriend zijn én hun liefde voor de kamermuziek delen. Lumaka sleept het publiek met speels gemak mee in een wereld van sferen en kleuren, stemmingen en exotische gedachten.

Voor ReeuwijkKlassiek brengen zij een lichtvoetig Mozart programma voor fluit, viool, altviool, cello en harp.

Tot donderdag 20 februari, 12.00 uur kunnen er kaarten via het Evertshuis gekocht worden: online/ aan de theaterkassa. Daarna zijn kaarten uitsluitend aan de zaal in Reeuwijk verkrijgbaar.

Kaartverkoop via de website

Let op! Locatie is NIET het Evertshuis maar Zalencentrum De Brug, Dunantlaan 1 in Reeuwijk.

Informatie

Datum: 21 februari 2020

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Programma

Aanvang: 20.15 uur
Entree: € 22,00 (inclusief consumptie) – tot 30 jaar € 7,50

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk